Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 24. csütörtök, Eszter, Eliza

Évértékelés az intézményvezetőkkel

Újbuda   |   2017, július 4 - 12:35
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az elmúlt év fáradtságos munkája után a pedagógusok és a kisgyermeket nevelők számára is elkezdődött a nyári szünet. Az intézményvezetők évértékelőjén Simicskó István honvédelmi miniszter, a kerület országgyűlési képviselője, valamint Hoffmann Tamás polgármester mondott köszönetet az igazgatók egész éves tevékenységéért.

Újbuda országgyűlési képviselője szerint fontos, hogy a tanév végén legyen olyan alkalom, ahol a vezetők kiértékelhetik az elmúlt tíz hónap történéseit, ahol elmondhatják a véleményüket és segítséget kérhetnek a politikusoktól a munkakörülmények optimalizáláshoz. „Ez az évértékelő a közösség építésének nagyon fontos állomása. Ezekből a találkozásokból mi, politikusok is nagyon sok mindent tanulunk, ilyenkor derülnek ki, hogy mennyire váltak be a korábban hozott döntéseink a gyakorlatban. Az intézményvezetők tanévzáró ünnepségén tapasztalatot cserélünk, ilyenkor nemcsak mi értékeljük az igazgatókat és vezetőket, hanem a visszajelzéseikkel ők is minket. Ez a közösségépítés egyik legfontosabb lépcsőfoka” – fogalmazott a honvédelmi miniszter. Az évértékelő után Hoffmann Tamás és Simicskó István ünnepélyes keretek között virágcsokorral és könyvekkel köszöntötte az intézmények vezetőit.

K. A.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.