Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 19. vasárnap, Erzsébet

Fiatal művész kiállítása az Újbuda Galériában

Újbuda   |   2017, július 3 - 10:15
Nyomtatóbarát változatSend by email

Hideshow címmel nyílt meg Horváth Ágnes képzőművész kiállítása az Újbuda Galériában. A tárlatot Feledy Balázs művészeti író nyitotta meg június 29-én.

Horváth Ágnes képzőművész az intimitás témakörét járja körül munkáiban, művei változatos technikákkal készültek: van köztük festékszóróval fújt, fémlemezekre karcolt és vászonra festett is. Feledy Balázs művészeti szakíró úgy véli, Horváth Ágnesra tudatos önkutatás jellemző.

A fiatal képzőművész már tervezi következő kiállítását, amelyre egy zárt térről készít installációt többféle perspektívából. Horváth Ágnest több évig tanult és dolgozott Újbudán, jelenlegi műterme is a kerületben található. A Hideshow című kiállítása július 21-ig látogatható hivatali időben az önkormányzat Zsombolyai utcai épületében.

H. S.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újbuda a legnépszerűbb budai kerület  

A Duna House Barométerből hónapról-hónapra kiderül, mely budapesti kerületek iránt legnagyobb az érdeklődés, most viszont összegezve adták közre, hogy az elmúlt közel 5 év alatt hogyan változott az egyes kerületek sorrendje, kiegészítve a legnépszerűbb elővárosi településekkel - írja a portfolio.hu.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.