Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 24. péntek, Emma

Szentivánéj Gazdagréten

Újbuda   |   2017, június 27 - 11:17
Nyomtatóbarát változatSend by email

Családias hangulatban telt a szentivánéj a Gazdagréti Közösségi Házban június 24-én. Radics Gigi akusztikus koncertjét követően közös szalonnasütéssel és énekléssel ünnepeltek a környékbeliek.

Lampionok, meghitt hangulat; ez jellemezte az idei Szentivánéji ünnepséget Gazdagréten. Király Nóra alpolgármester szerint fontos, hogy jobban megismerjék egymást a környékbeliek. Az ünneplést jó lehetőségnek tartotta a közösségépítésre, úgy véli, a résztvevők száma alapján van igény ilyen jellegű rendezvényekre.

A koncerten Radics Gigi előadta legújabb, Give love back című slágerét is, majd autogramot osztott, és fényképezkedett is rajongóival. A gazdagrétiek közösen sütöttek szalonnát a tábortűznél, az estet a Szivárvány Táncszínház tüzes produkciója zárta.

Hasonló hangulatra várja az érdeklődőket a Gazdagréti Közösségi Ház nyári szabadtéri akusztikus koncertsorozatán, az Amfiteátrumi Estéken csütörtökönként, valamint a gyerekeknek szóló Amfiteátrumi meséken, június 27-én, július 25-én és augusztus 29-én.

H. S.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Valóság „Level 10.” – musical a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban  

2017november2819:00

Milyen az, ha valami a hatalmába kerít, és nem tudsz szabadulni tőle? Mit adnál azért, hogy megszerezd, ha elveszik tőled? Mihez kezdesz a segítő kézzel? Vajon van kiút? E súlyos kérdések mentén indul el a Ciszterci Szent Imre Gimnázium legújabb zenés produkciója – félelem, szenvedés, boldogság, szorongás és felszabadultság, álom és valóság határmezsgyéjén egyensúlyoz a 10. szint.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.